top of page
20180412_102831.jpg

Jelentkezés csoportos foglalkozásra

Csoportos művészetterápiás foglalkozás kisiskolásoknak a kibontakozásért

A csoportos foglalkozásokon gyermeke megtapasztalhatja, miként lehet egyszerre erős és szelíd, önálló és együttműködő. A foglalkozásokon gyermeke megtanulja kifejezni önmagát az alkotás élményével, a zene, a mese és a művészet erejével.

Kinek ajánljuk?

Nektek ajánljuk a csoportos foglalkozást, ha szeretnéd, hogy gyermeked biztonságos környezetben, irányított foglalkozásokon keresztül tapasztalhassa meg, hogy nem csak otthon, a családban értékes. A közös alkotás öröme segít a kortársakhoz való kapcsolódásban, az énerő fejlesztésében és a világ megismerésében. Mindezek az élmények segítik a gyermeknek megtanulni, hogyan lehet úrrá a nehézségeken.

Mikor és hol vannak a foglalkozások?

Folyamatosan indítunk csoportokat Budaörsön és Pasaréten. A csoportok tematikusak és különböző nehézségek legyőzését segítik. Az időpont és helyszín a választott csoporttól függ. A választás közös beszélgetésen történhet. 

Hányan vannak  és mi történik a foglalkozásokon?

Egy-egy csoportban 6-8 kisiskolás vesz részt. A csoportok úgy vannak összeállítva, hogy a lehető legideálisabban támogassák a résztvevőket a fejlődésben. A foglalkozásokon gyermeke a mesei, költői helyszíneken át haladva lép a hős útjára.

Az átélt élmények alkotási folyamatban  öltenek testet, s közben gyermeke megérezheti énerejét, átélheti belső gazdagságát és az élet szépségét. Mindezt a többi kisiskolás támogatásával, közösségi erő megélésével.

Mi történik a jelentkezést követően?

A jelentkezést követően a megadott elérhetőségen keresztül felvesszük Veled a kapcsolatot. Ezután közös beszélgetésen feltárjuk a problémát és az igényeiteket. Az igények alapján határozzuk meg, melyik induló csoportban lesz a legjobb helye gyermekednek. Közösen tekintjük át a csoport várható alkalmainak tartalmát. Ismertetőt kapsz, ami  alapján döntést hozhatsz: gyermekedet elhozod-e a foglalkozásokra vagy sem. 

Töltsd ki a kérdőívet és már büszke is lehetsz magadra, hogy ma is tettél valamit a gyermeked és családod jövőjéért!

 

Csoportos fogalalkozás kisiskolásoknak: Welcome

Jeletkezés csoportos foglalkozásra

A jelentkezés csak egy apró lépés, mégis egy egész életre meghatározó élmény lehet gyermekednek. Töltsd ki most!

Korosztály

Köszönjük a jelentkezésed!

Csoportos fogalalkozás kisiskolásoknak: Sales Lead
bottom of page