top of page

Lehetőségek Gyermekednek és Neked

Művészetterápia, ha úgy érzed szükséged van valami plusszra!

12_edited.jpg

Egyéni foglalkozás kisiskolásoknak

20180419_100552.jpg

Csoportos foglalkozás kisiskolásoknak

Splattered Paint

Szülői öntudat fejlesztés

Lelkierő és Énerő szorongó gyerekeknek

Aggódsz, hogy gyermeked szorong az iskolában? Nehéz számára a beilleszkedés? Félsz, hogy eltávolodik tőled? Időnként elbizonytalanodsz abban, hogy megfelelő stabilitást nyújtasz-e neki? 
A terápiás foglalkozások segítenek feldolgozni a negatív élményeket, oldják a feszültséget, mindenzt anélkül, hogy felszakítanánk a régi sebeket. Segítséget tudunk nyújtani a gyermekednek abban, hogy könnyebben lekűzdje az élet akadályait.

Csoportos művészetterápiás foglalkozás gyerekeknek a kibontakozásért

Szeretné, hogy gyermeke biztonságos környezetben, irányított fogfoglalkozáson tapasztalhatja meg, hogy nem csak otthon, a családban értékes? A foglalkozásainkon Gyermeke az önkifejezésen keresztül
megtapasztalhatja, miként lehet egyszerre erős és szelíd, önálló és együttműködő, megalapozva a sikeres felnőtté válást.

Szülő gyermek művészetterápiás csoport

Szülőnek lenni nem könnyű. Néha nem tudunk megfelelni saját magunk által keltett elvárásoknak sem. A legkisebb stressz a szülők környezetében a gyerekben is feszültséget gerjeszt. Ráadásul a gyermekek nem is feltétlenül értik mi történik a háttérben. Segíts magadon, segítesz a gyerekeden is! Dolgozd fel a napi stresszt énidővel, személyes vagy csoportos művészeti műhelyben!

Programok: Get Involved
bottom of page