top of page
Keresés
  • Szerző képeZoltán Lelkes

Énerőépítő csoport indul 6-8 éves gyerekeknek

Életünk során időről időre fordulóponthoz érkezünk. Gyermekkorban ilyen fordulópont, az óvoda, vagy iskolakezdés. Ekkor lezárul egy életszakasz és kezdetét veszi egy új időszak. Búcsúzni kell, attól ami ismerős, ami megszokott és előre kell tekinteni meg kell tenni az első lépést az ismeretlenbe. Nem ritka, hogy a gyermekek szoronganak, bátortalanok és nehezen találják a helyüket. Sok gyermek igyekszik kompenzálni a nehézségeket és néha nem is olyan egyértelmű a szűlőknek mi történik, mi történhet, csak a tüneteket veszi észre. Gyermeke nehezen indul el otthonról, fájlalja a hasát, a fejét, vagy minden reggel hányingere van.

Különösen nehéz helyzetben vannak azok, akiknek emellé egyéb krízishelyzet is társul, például válás, családi dráma, haláleset. Nem is kell feltétlen gondolnunk negatív eseményekre gondolnunk, az elbizonytalanodást okozhatja egy új testvér érkezése, költözés vagy új különóra is.


Támogassa meg gyermekét mesés művészetterápiával, ahol a népmese, az alkotás teremtő ereje és a biztonságos környezet átsegítheti a gyermekét a nehézségeken, visszaadhatja önbizalmát és kezdeményező képességét.

 

Létszám: Minimum 4 fő maximum 8 fő

Helyszín: Tündérkert Közösségi Tér és Tündérbölcső Családi Központ,

Budapest XII. kerület Szarvas Gábor út 2/b.

Időpont: Csütörtökönként 16:30-17:30

Díja: 6000 Ft/ alkalom

 


50 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
Post: Blog2_Post
bottom of page