top of page
paint easles

Jelentkezés szülői önismeret csoportba

Szülőknek művészetterápiás foglalkozás

A szülői önismeret csoportban első a feltöltődés, az énidő. Művészetterápiás foglalkozásainkon az alkotásokon és az élményeken keresztül élheted meg, hogy mit jelent számodra a szülőség. Kicsit eltávolodva a problémáktól tisztábban láthatod, ki vagy, mint szülő, mit várhatsz el magadtól. Miként lehetsz könnyedén jó és szerető szülője gyermekednek.

Kiknek ajánljuk?

Azoknak ajánljuk ezt a csoportot, akik megfáradtak a napi rutinban, a sorozatos nehézségekben. Ha nem vágysz másra, csak végre egy kis énidőre, egy kis kikapcsolódásra, akkor a művészetterápia segíthet a regenerálódásban. Szülőként nem mondhatsz fel, de mondhatsz igent magadra is. 

Mi történik a csoportban?

Művészeti alkotásban és alkotások feldolgozásában a csoport tagjai észrevétlen töltik fel önmagukat és egymást. A foglalkozások ráhangolódással kezdődnek,vers és zenehallgatás, relaxáció, alkotás különböző technikákkal egyénileg és csoportban, végül rátekintés magunkra és egymásra. 

Mikor és hol vannak a foglalkozások?

Folyamatosan indulnak csoportok. Ideális esetben a gyermeked művészetterápiás foglalkozásával egyidőben.

Mi történik a jelentkezést követően?

A jelentkezést követően a megadott elérhetőségen keresztül felvesszük Veled a kapcsolatot. Ezután közös beszélgetésen feltárjuk a problémát és az igényeket. Közösen tekintjük át a csoport várható tematikáját, ami alapján döntést hozhatsz: szeretnél-e részt venni a csoportban vagy sem. 

Szülői önismeret fejlesztés: Welcome

Jeletkezés szülői önismeret csoportba

A jelentkezés csak egy apró lépés, mégis egy egész életre maghatározó élmény lehet gyermekednek. Töltsd ki most!

Köszönjük a jelentkezésed!

Szülői önismeret fejlesztés: Sales Lead
bottom of page